Bestyrelsesformand
Peter Eberle
Præsentation

Jeg har dyrket triathlon siden slutningen af 80’erne, dog med indlagt break på ca. 13-14 år pga. børn, men genoptog det hele igen, da det igen var muligt tidsmæssigt.

Jeg dyrker triathlon fordi jeg nyder de 3 discipliner, og den variation der er discipliner imellem + at der altid er plads til forbedringer. Jeg synes stævner er kulminationen på en masse hård træning, men nyder også processen op til, - det lange seje træk træningsmæssigt.

Udover formandskasketten varetager jeg cykeltræningen i klubben

Det bedste ved triathlon er når alt klapper til et stævne + det sociale aspekt triathleterne imellem. Og så det sidste 30 sekunder inden startskuddet, hvor der er total tavshed og adrenalinen banker rundt

Det værste ved triathlon er svømmestarten på de kortere distancer, slagsmålet om positionerne indtil man har fundet sin plads og rytme

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Simone Siegers
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Simone Siegers
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Christian Jensen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Per Ballegaard
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Søren Pomykala
Præsentation
 

Jeg har dyrket triathlon siden 2000 efter endt fodbold karriere. Jeg har været til mange stævner i både ud- og indland. Både IM, ½ og sprintstævner. Pga et dårligt knæ løber jeg ikke længere distancer. Men nyder at være til sprintstævner, når tiden tillader det, da børnenes fritidsinteresser tager en del tid. Jeg prøver at holde træningen på cykel og svømning vedlige.

Jeg nyder det gode kammeratskab, som vi har i klubben, og de gode venner jeg har fået gennem de mange år. At træningen er alsidig. Man får frisk luft og oplever naturen på sine træningsture. Træningen bestemmer man selv, om det skal være hård intensitet med intervaller, eller en rolig tur  hvor man nyder det.

     I klubben arrangerer bl. a.  forskellinge træninger over vinteren + klubbens Harzen cykeltur

Det bedste ved triathlon er den gode træning og form, man kommer i, og at det hele så lykkes ved stævner  +  det gode kammeratskab i klubben

Det værste ved triathlon er, at jeg ikke kan løbe langt, så jeg ikke kan udøve de længere distancer mere.
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsessuppleant
Katrine Brock
Præsentation

Jeg har dyrket triathlon siden 2011. Jeg løb meget på motionsplan, og fandt interesse for cykling. Jeg tænkte hvorfor ikke kombinerer disse to? Svømning var en udfordring, men kampen skulle tages op. Siden er jeg faldet for sporten, miljøet og udfordringerne.
Jeg dyrker triathlon fordi jeg elsker at træne, sætter mig selv mål og opnå ting jeg ikke troede var muligt. Jeg elsker at udforske og udfordre egne grænser.


Det bedste ved triathlon Nerven, pulsen og selve miljøet omkring sporten. 

Det værste ved triathlon pakke- stress op til konkurrencer. Og rengøring af cykel :)

Se hele beskrivelsen