Sønderborg Triathlon Klub inviterer til
Søndag den 20. maj kl. 14.00
Humlehøjhallen, Sønderborg
Svømning 375 m
Cykling 18 km
Løb 4 km
Deltagerne deles op i følgende aldersklasser:
Ungdom: 14-15 år, 16-17 år
Junior: 18-20 år
Senior: 21-39 år
Veteran: 40-49 år, 50-59 år, 60 år og ældre
Prisen for at deltage er: 150 kr. (alle aldersklasser)
Har du lyst til at deltage, så klik på EVENT
  Praktisk information Info + tilmeldingsblanket .
Online tilmelding lukker torsdag den 17.05.2012. Du kan tilmelde dig på stævnedagen
fra kl. 12.30 - 13.00 mod at betale et ekstra gebyr på 50 kr.
Ud over præmier til alle klassevindere trækkes der lod blandt deltagerne om flere gode ekstrapræmier.
Sønderborg Triathlon Klub støttes af følgende sponsorer:
 
Støt vore sponsorer - de støtter os!
Praktisk information
Omklædning
Al omklædning foregår i omklædningsrummene i kælderen. Der må ikke medbringes tøj, sko og andet i svømmehallen, idet den lukkes umiddelbart efter svømningen.
Dvs. man klæder om til svømmetøj i kælderen. Inden man går i svømmehallen, skal man benytte svømmehallens bruser.

Svømning, 375 meter
Der startes i heat af 4 personer hvert 15. minut. Den udleverede badehætte skal benyttes under svømningen og skal afleveres/smides i svømmehallen umiddelbart efter svømningen. De svømmere der ikke skal til start må ikke opholde sig ved startskamlerne, fordi det er voldsomt forstyrrende for vore banetællere.
Der startes i den dybe ende og efter 350 m markeres med plade, at svømningen er afsluttet efter de næste 25 m, altså opstigning i den lave ende.

Skiftezonen
Du er selv ansvarlig for at orientere sig i skiftezonen således, at man er bekendt med, hvor der er hhv. cykel ud/ind samt løb ud. Det er først tilladt at stige på cyklen helt oppe ved vejen, og her skal man også stige af cyklen igen efter endt cykling.

Cykling, 18 km
Du er selv ansvarlig for, at tjekke cykelruten før stævnet. Rutekort kan ses her og vil være ophængt ved registreringen. Der vil være vejvisere og trafikregulering på ruten. 10 m reglen skal overholdes.
Umiddelbart efter at sidste deltager er kørt af sted kører et "fejeblad" for at indsamler skilte. Skulle du have cykeldefekt, så har du mulighed for at blive kørt retur til stævnecentrum.

Løberuten, 4,2 km
Du er selv ansvarlig for at tjekke løberuten før stævnet. Rutekort kan ses her og vil være ophængt ved registreringen. Ruten er en ud/hjem rute. Ruten er mærket med pile og der er væske (vand) ved vendepunktet.

Tidtagning
Der tages tid i alle 3 discipliner. Første tid tages ved udgangen fra svømmehallen og anden tid tages ved påbegyndelse af løb (dvs. cykel-tiden er inkl. begge skift). Sidste tid naturligvis i mål. Hjælp vore tidtagere ved højt og tydeligt at råbe dit startnummer, når du passerer tidtagningen. Såfremt vi ikke får dit startnummer, er vi ikke i stand til at tilbyde mellemtider.

Præmieoverrækkelse
Vi tilstræber, at kunne afholde præmieoverrækkelse ca. 30 minutter efter at sidste deltager er kommet i mål.

Opdateret: 03.12.2011